Leefstijl & Gezondheid in het teken van kerst

Bodegraven-Reeuwijk/Waddinxveen – Aanstaande vrijdag 26 november ​is er weer een uitzending van ‘Leefstijl en Gezondheid’. Het gezellige radioprogramma van RTW FM, in samenwerking met EditieGroeneHart.nl. Trek alvast je warme sokken aan en pak die mok warme chocolademelk, want onze onderwerpen staan al helemaal in het teken van Kerst.

In het eerste uur komt de heer Snijders van de Voedselbank langs. Helaas leven er in Nederland nog veel mensen onder de armoedegrens. In 2020 hebben ruim 160.500 personen voedselhulp gekregen. Hoe kan de voedselbank een beetje helpen en natuurlijk is er ook ruimte om aan Kerst te denken. Natuurlijk is Caroline Hertog, het gezicht van Budgetcoach Waddinxveen, er ook weer bij. Vanaf 12.40 uur vertelt zij hoe we onze financiën op orde houden. December is de maand van het kunnen wisselen van zorgverzekeraar en Caroline vertelt waar we allemaal op moeten letten.

In het tweede uur komt diëtiste Annie Disseldorp vertellen hoe we de Kerstdagen doorkomen zonder kilo’s aan te komen en ook Suus van Krimpen neemt plaats achter de microfoon. Suus is ondernemer en heeft een aantal modezaken, onder andere in Bodegraven. Sinds corona organiseert haar bedrijf iedere woensdag op instagram een modeshow. Een regelrechte hit. We zijn natuurlijk benieuwd hoe ze dit succes heeft opgebouwd en – natuurlijk – wat deze kerst de trends zijn.

Leefstijl en Gezondheid is iedere veertien dagen te beluisteren en te bekijken via de website www.rtw.nl  in de ether op 105.8 en via DAB+, 7B, lokaal 47 en via de website van EditieGroeneHart.nl.

Presentatie: Willy Klomp en Annemarie Visser en samenstelling: Claire van der Gaag,

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp