En de opbrengst gaat naar…

Reeuwijk-Brug – Donderdagmorgen 9 december overhandigde Cornelis Hagen de opbrengst van de kalender ‘Mooi Reeuwijk 2022’ aan Eke Vos, die het bedrag namens het Streekmuseum in ontvangst nam. Het is alweer de derde versie en Cornelis liet weten al bezig te zijn met de voorbereidingen voor de volgende kalender, 2023.

Groot succes
De kalender bestaat uit foto’s die inwoners gedurende het hele jaar plaatsen op de Facebookpagina ‘Mooi Reeuwijk’. Op basis van het aantal likes selecteert Cornelis iedere maand de meest populaire foto en die krijgt niet alleen het predikaat ‘winnende foto van de maand’, maar verdient ook een plekje in de kalender die ieder jaar met veel zorg wordt samengesteld. Verder is er nog maar een streng selectiecriterium. Het moet een foto van Reeuwijk zijn. ‘Brug’ of ‘Dorp’ maakt in dit geval niet uit.

Ook dit jaar is het ontwerp van de hand van het Reeuwijkse grafisch ontwerpbureau ‘Kwajongens’. Zoals ieder jaar was de kalender snel uitverkocht en vorige week kon iedereen zijn exemplaar ophalen in de Jumbo Jim Koster in Reeuwijk-Brug.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp