De klimaatburgemeester en het belang van de juiste bandenspanning


Bodegraven-Reeuwijk – Dit keer in het programma Klimaatberichten, klimaatburgemeester van Bodegraven-Reeuwijk Robèrt Smits die het voordeel ontdekt van autobanden die de juiste spanningen hebben en langsging in Reeuwijk-Brug lbij het team van ‘Banden op spanning’.

Maar liefst 60 % van de autobezitters rijdt op banden die dit niet hebben, terwijl de klimaat maar ook financiële voordelen groot zijn. Daarom biedt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een eenmalige, gemakkelijke en effectieve oplossing; met de service Band op Spanning worden uw autobanden gratis op de juiste spanning gebracht terwijl u boodschappen doet.

Woensdag 8 december stond het team van Banden op Spanning in winkelcentrum de Miereakker in Reeuwijk-Brug. Op 22 december zijn ze te vinden op de parkeerplaats bij Albert Heijn en Aldi in Bodegraven. Zij controleren met mobiele vulapparatuur uw bandenspanning en vullen zo nodig bij. (9:30 uur – 17:00 uur)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp