Collectieve zorgverzekering voor mensen met laag inkomen

Een goede zorgverzekering is belangrijk, maar vaak ook duur. Woont u in de gemeente Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Montfoort of Oudewater en heeft u een inkomen niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm van uw gezinssituatie? Dan kunt u, zonder medische keuring, meedoen met de collectieve zorgverzekering van Ferm Werk.

De collectieve zorgverzekering van Ferm Werk biedt een lage premie, ruime keuze uit aanvullende pakketten en een uitstekende dekking, ook voor mensen met hoge zorgkosten. Het gespreid betalen van het eigen risico behoort ook tot de voordelen.

Vul de naam van uw gemeente in op de website www.gezondverzekerd.nl en vergelijk hier alle pakketten en premies. Als u aan de voorwaarden doet, kunt u zich meteen aanmelden. Het is ook mogelijk een papieren informatiepakket aan te vragen bij Ferm Werk via telefoonnummer 0348-497000 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur).

Lees meer over de collectieve zorgverzekering op www.fermwerk.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter