Waarderingsprijs VVD Zuid-Holland voor Marcel Bosch

Bodegraven-Reeuwijk – In de ALV van de VVD Zuid-Holland op 30 oktober werd door Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht en juryvoorzitter, bekend gemaakt dat de waarderingsprijs 2021 van VVD Zuid-Holland is toegekend aan Marcel Bosch. Hij kreeg de prijs niet alleen voor zijn jarenlange betrokkenheid achter de schermen bij de campagnes en de lokale afdeling in Bodegraven-Reeuwijk, maar ook voor zijn inzet de afgelopen zomer om te bemiddelen in de onrust die toen was ontstaan. 

Afgelopen zaterdag werden in het bijzijn van fractievoorzitter Robin Kersbergen de prijs en de wisselbokaal overhandigd. Bosch reageerde nuchter en bescheiden bij de uitreiking: “Natuurlijk ben ik een beetje trots en vind ik het een mooi stukje erkenning, maar ik ben niet iemand die graag in de schijnwerpers staat. Uiteindelijk gaat het niet om mij, maar om een goede sfeer in de club en mooie resultaten voor de fractie.” 

Fractievoorzitter Robin Kersbergen noemt de prijs bijzonder: “Zuid-Holland is binnen de VVD het grootste regionale netwerk met maar liefst 6.600 leden. In al het geweld van grote steden, wethouders en fractievoorzitters sneeuwen de kleinere plaatsen en hun stille krachten dan al snel onder. Het is mooi dat de waarderingsprijs er juist ook is voor mensen die op de achtergrond bergen verzetten.” 

Verder is hij vol lof over Bosch: “Marcel loopt al heel lang mee en wordt in de lokale afdeling door velen gewaardeerd om zijn inzet en zijn kennis. Hij staat midden in de samenleving en is als vrijwilliger op vele fronten actief. Hij steekt zijn mening nooit onder stoelen of banken, maar denkt wel altijd constructief mee en probeert de verbinding te zoeken. Zulke betrokkenheid is voor elke organisatie van onschatbare waarde.” 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp