Klimaatwinst door banden op spanning

Bodegraven-Reeuwijk – Uit onderzoek blijkt dat ruim 60 % van alle auto’s rond rijdt met een te lage bandenspanning. Ongemerkt, maar de gevolgen zijn niet mis. Niet alleen slijten banden sneller. Onderspanning betekent ook meer brandstofverbruik, dus extra CO2-uitstoot, en een langere remweg, waardoor de kans op ongelukken groter wordt.

Daarom biedt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een eenmalige, gemakkelijke en effectieve oplossing; met de service Band op Spanning worden uw autobanden gratis op de juiste spanning gebracht terwijl u boodschappen doet.

Dat kan op Op 8 december in winkelcentrum de Miereakker in Reeuwijk-Brug. Op 22 december zijn de mensen van Band op Spanning te vinden op de parkeerplaats bij Albert Heijn en Aldi in Bodegraven. Zij controleren met mobiele vulapparatuur uw bandenspanning en vullen zo nodig bij. (9:30 uur – 17:00 uur).

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter