Oliebollenactie muziekvereniging OBK Driebruggen

Driebruggen – Muziekvereniging OBK Driebruggen gaat dit jaar weer haar eigen ambachtelijke oliebollen zelf bakken! Vorig jaar was het onmogelijk om zelf de oliebollen te bakken vanwege Corona maatregelen. Gelukkig is het dit jaar wel mogelijk omdat we de oliebollenactie beter hebben kunnen voorbereiden en ook meer beschermings- en logistieke maatregelen kunnen treffen.  Vanwege Corona-maatregelen die wij moeten treffen is het bezoeken van de OBK baklocatie helaas niet toegestaan voor niet-leden/ bezoekers.

Vanaf maandag 6 dec 2021 kunt u de overheerlijke ambachtelijke OBK oliebollen met en zonder krenten en/of de bakkerskwaliteit appelbeignets met en zonder suiker bestellen via deze link.

Het OBK oliebollenactie bestelformulier graag compleet invullen u wordt gevraagd om de benodigde gegevens in te voeren zodat wij u een bestelbevestiging, per mail kunnen verzenden. Bestelnummer is per bestelling identiek zodat wij de bestelling perfect kunnen afleveren. 

Digitale bestellingen kunt u plaatsen tot vrijdag 24 dec 12.00 uur. 

  • De overheerlijke ambachtelijke OBK oliebollen kosten per zak van 8 stuks € 6,-
  • De bakkerskwaliteit appelbeignets kosten per zak van 5 stuks € 6,- 

Vanaf woensdag 15 december komen de OBK leden langs de deur (zeker bij onze vaste klanten) voor degene die dan nog niet in de gelegenheid zijn geweest om digitaal een bestelling te plaatsen. Natuurlijk wordt Uw bestelling traditie getrouw op 31 december bezorgd, en kunt u digitaal betalen via QR-code of eventueel via mobiel betaalapparaat. Lukt dat niet dan graag gepast betalen (in een enveloppe met postcode en huisnummer).  Helaas worden er geen vooruitbetalingen aangenomen, omdat wij niet kunnen voorzien of de Oliebollenactie doorgang mag en kan vinden i.v.m. Corona-maatregelen. 

Mocht u vragen hebben of geen e-mailadres, dan kunt u contact opnemen met ons via mail: oliebollenOBK3B@outlook.com of telefonisch: 0348-501806 (Gea van Esschoten).

We hopen u weer als klant te mogen ontmoeten!! 
https://obkdriebruggen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp