Lezingen Hortus Populus

Bodegraven – Afgelopen jaar hebben vrijwilligers van de Hortus Populus lezingen gehouden met praktische tips hoe je je gezondheid een boost kan geven. Voorbeelden daarvan zijn: ‘Wat doet je instelling met je gezondheid?’, ‘Stress en Voeding’ en ‘Het belang van eiwitten’. Deze goed bezochte serie lezingen willen we graag een vervolg geven. In mei 2022 starten we met ‘Postzegel tuinieren’. Later komen o.a. ‘Een groene lunchtrommel’ en ‘Gezond snoepen’ aan bod. Mocht je interesse gewekt zijn en wil jij ook een lezing geven of heb je ideeën over een onderwerp neem dan contact met ons op via  lezingen@hortuspopulus.nl.

Hortus Populus is de biologische pluk- en oogsttuin van Bodegraven, vooral gerund door vrijwilligers. Er worden lokale groenten, bloemen en kruiden verbouwd. En die worden verkocht aan iedereen die van vers en lekker eten houdt. Meer informatie over de Hortus Polpulus vind je op  www.hortuspopulus.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp