Film ‘Dorst’ met Simone Kleinsma in het Evertshuis

Bodegraven – Deze film is verplaatst van vorig seizoen en 3x is scheepsrecht, in verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt de film getoond op ZONDAGMIDDAG 12 DECEMBER . Reeds gekochte tickets blijven geldig en alle tickethouders zijn op de hoogte gebracht. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er vlug bij.

Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. Een zwart komisch familiedrama (naar het boek van Esther Gerritsen) over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid. Prachtige film met sterke acteurs als Simone Kleinsma, Elise van ’t Laar, Leopold Witte, Stefan de Walle en René Groothof.

De Nederlandstalige film ‘Dorst’ begint zondag om 14.00 uur. Tickets kosten € 10,00 per persoon, inclusief drankje mee in de zaal. Er is geen pauze. Een coronatoegangsbewijs is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga naar: www.evertshuis.nl/film-dorst

PRAKTISCHE INFORMATIE:

FILM ‘Dorst’

ZONDAG 12 DECEMBER 2021

FILM (12+)

AANVANG 14:00 uur

ENTREE € 10,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp