Eerste Fitkid lid bij Sportclub Reeuwijk

Reeuwijk-Brug – Op 27 oktober 2021 is Sportclub Reeuwijk gestart met Fitkids atletiek training voor 4-5 jarige kinderen. Deze training is op woensdag van 18:00-18:45 uur op de atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk. Bij Fit Kids training leggen ze de nadruk op leren sporten en lekker bewegen. Dit doen ze met behulp van spelletjes die met de atletiek onderdelen te maken hebben. Er is begonnen met 2 atleetjes, inmiddels zijn er 4 proef aan het draaien.

Begin november gaf het enige meisje aan dat ze graag lid wilde worden. Lois van 4 jaar is daarmee het eerste Fitkid lid van Sportclub Reeuwijk. Ze heeft heel veel plezier in de training en vindt alle onderdelen en spelletjes erg leuk. Ook haar broer Micha traint al bij Sportclub Reeuwijk bij de pupillen, op dezelfde tijd als zijn zusje. De trainers Marije en Aelin geven de training aan de fitkids en zien de jongere atleetjes met plezier sporten. Ook interesse? U bent welkom op de website van Sportclub Reeuwijk, onder het kopje ”trainingen/trainingsdagen en tijden” vindt u de benodigde informatie. Iedereen is welkom bij Sportclub Reeuwijk om te komen sporten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter