Help elkaar Bodegraven op zoek naar spullen voor Kerstpakketten

Bodegraven-Reeuwijk – Help elkaar Bodegraven wil dit jaar ook weer ruim 70 gezinnen blij maken met kerstpakketten. Dit zijn gezinnen die weinig te besteden hebben en de gezinnen van de voedselbank. Inmiddels is dit het derde jaar dat we dit mogen doen. Uit de blije reacties halen wij enorm veel energie. Het is ook prettig om te zien hoe de mensen elkaar helpen.  Zeker in deze moeilijke tijd waarin wij ook veel nieuwe aanmeldingen hebben gekregen is het mooi dat dit er is. Op dit moment zoeken wij nog naar donaties. Via de Facebook pagina Help elkaar Bodegraven 5456 kunnen donaties aan ons aangeboden worden.

Wat er gebruikt kan worden zijn: houdbare producten, verzorgings producten zoals douchegel, deodorant en tandpasta, schoonmaakproducten, wasmiddel en eventueel mogen voor donaties van verse producten, cadeaubonnen etc de beheerders benaderd worden. Wij willen iedereen bedanken die hierbij helpt. 

Met vriendelijke groet, team help elkaar Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter