Start een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland

Regio – Wil jij mensen met dementie en hun naasten ondersteunen? Dat kan bij jou in de buurt! Word vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Een mooie, zinvolle invulling naast je betaalde baan, pensioen of studie.

Onze vrijwilligers behartigen de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers, geven voorlichting én organiseren bijvoorbeeld de Alzheimer Cafés om ervaringen te delen en in contact te komen met anderen. Met 48 regionale afdelingen en ruim 3600 vrijwilligers is Alzheimer Nederland altijd dichtbij.

Vrijwilligerswerk in regio Midden-Holland
Overweeg je vrijwilligerswerk? Start dan een carrière als vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Regionale afdeling Midden-Holland kan jouw hulp goed gebruiken. Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep bevlogen mensen. Iedereen zet zich met ongekend enthousiasme in voor hetzelfde doel.

Momenteel hebben we de volgende vrijwilligersvacatures in de regio:

  • Voorzitter: je bent hét boegbeeld van Alzheimer Nederland in jouw regio en draagt onze standpunten actief uit. Je beschikt over een duidelijke visie en zorgt ervoor dat de belangen van mensen met dementie en hun naasten in de regio maximaal worden behartigd. Je bouwt en onderhoudt een netwerk van relevante partners die jou hierbij kunnen ondersteunen.  Bekijk vacature
  • Secretaris: je bent een administratieve spin in het web die het leuk vindt om met mensen in contact te komen. Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter van de regionale afdeling en bewaak je de gemaakte afspraken.  Bekijk vacature

Alzheimer Nederland zet zich in voor een beter leven mét en een toekomst zónder dementie. Bekijk al onze  vrijwilligersvacatures of neem contact met ons op via  mholland@alzheimervrijwilligers.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp