KOKO Kinderopvang stopt op locatie Reeuwijk-Brug

Reeuwijk-Brug – Koko Kinderopvang gaat ‘het Papegaainest’ in Reeuwijk-Brug met ingang van 1 augustus 2022 verlaten. De locatie maakt deel uit van het gebouw waar zowel basisschool de Venen en de Regenboog zijn gevestigd en de besturen van beide scholen hebben gekozen om verder te gaan met een andere dienstverlener Quadrant kindercentra.

Die mededeling ontvingen de ouders van kinderen die gebruik maken van deze buitenschoolse opvang gisteren per mail. Hoewel er dus een andere organisatie komt op deze locatie hebben de ouders de garantie gekregen dat er in ieder geval de komende maanden niets verandert. Ook het personeel dat op dit moment nog in dienst is van KOKO krijgt de mogelijkheid om over te stappen naar Quadrant zodat niemand zijn baan hoeft te verliezen. Binnenkort ontvangen de ouders een brief met meer informatie. Niet bekend gemaakt is waarom het contract is beëindigd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter