Politieassistentie bij GHZ wegens agressie tegen ambulancepersoneel

Gouda – Afgelopen zondagavond werd het ambulancepersoneel van de SpoedEisende Hulp (SEH) van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda dermate lastiggevallen dat er is verzocht om bijstand door de politie om de patiënt onder controle te krijgen. Over de toedracht van het incident is verder geen mededeling gedaan. Er is niemand gewond geraakt en het ziekenhuis heeft besloten om geen aangifte te doen. De beveiliging van het ziekenhuis zelf is inmiddels wel op geschroefd.

Door toename van het aantal coronapatiënten loopt de druk op de zorg steeds verder op en ook het ziekenhuis in Gouda krijgen medewerkers steeds vaker te maken met agressie artsen, verpleegkundigen en andere (zorg)collega’s.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp