Toch geen uitzondering avondklok voor sportende kinderen

Bodegraven-Reeuwijk – Het demissionair kabinet wil geen uitzondering maken op de avond-lockdown. Ook niet voor sportende kinderen. Volgens premier Rutte is het helder. Uitzondering maken op de avondklok voor de sport, betekent extra maatregelen nemen elders.

Sporten in de avond houdt in dat er meer contacten en meer bewegingen zijn. Zoals het halen en brengen. Onwenselijk, zeker nu onbekend is wat de gevolgen zijn van de nieuwe omikronvariant van het coronavirus. Ook in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk waren veel sportverenigingen hoopvol dat deze uitzondering er zou komen. Tevergeefs bleek vanavond tijdens het debat in de Tweede Kamer over de genomen maatregelen.

Wel heeft de Rutte teogezegd dat de avondsport prioriteit heeft om weer mogelijk te maken als het kan.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp