Ik volg Editie💚.nl

Bodegraven-Reeuwijk – Het is ontzettend spannend en voor diegene die ons volgen is het duidelijk waar het hier overgaat. Iedere vijf jaar vergunt het Commissariaat voor de Media opnieuw de licentie voor de lokale publieke omroep. We hebben de stoute schoenen durven aan te trekken om mee te dingen naar deze belangrijke vergunning. Het betekent niet alleen een bijdrage in de onkosten vanuit het Gemeentefonds, maar vooral een enorme stap vooruit voor wat betreft samenwerking, ontwikkeling en professionaliseren. Nieuwe kansen. Ook buiten de omroep voor onze geweldige vrijwilligers om meer te doen en meer te leren.

Een nieuw initiatief beginnen geeft een grote voorsprong. Kansen die je kunt pakken, de nieuwste technieken, de nieuwste inzichten én vooral het bouwen van een ontzettend leuk en warm team waarmee we deze klus weten te klaren. We zijn trots op die enorme club die zijn schouders onder EditieGroeneHart.nl zet. Van alle deskundige professioneels , die zich geheel belangeloos inzetten omdat ze in EditieGroeneHart.nl geloven tot en met de enorme club jonge inwoners die hun talenten bij ons ontdekken en laten groeien (dat geldt trouwens ook voor de iets oudere vrijwilligers, die gegrepen worden door de journalistiek, radio- en televisie maken!) en natuurlijk al onze columnisten.

Onze stip op de horizon is een sterke financieel gezonde lokale omroep die stevig in zo’n schoenen staat. Samenwerkend in een mooie streekverband, zoals we nu al doen met RTW FM uit Waddinxveen. Dat geeft ons een lekker regionaal sausje. Want we wonen nu eenmaal niet op een eiland. Ook niet in Bodegraven-Reeuwijk.

Een omroep voor door en vooral van onze inwoners. Daar staan we voor. Wat hebben we al veel hele mooie verhalen met, over en van jullie mogen vertellen. Van sport tot kerkgemeenschappen, van het GroeneHartZiekenhuis tot de politiek. Van de Sinterklaas-moeders tot het Nibboek van de maand. Het is teveel om op te noemen. We doen het met elkaar. Blijf ons volgen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp