Gerrit van Eijk voorgedragen als opvolger Nieuwenhuizen

Bodegraven-Reeuwijk – De VVD-fractie draagt Gerrit van Eijk voor als wethouder in Bodegraven-Reeuwijk. Hij volgt Inge Nieuwenhuizen op, die op 16 december geïnstalleerd zal worden als burgemeester in De Wolden. Van Eijk is een ervaren lokale politicus met een gedegen financiële achtergrond, die bereid is om voor de zittingstermijn van het huidige college de vrijgekomen wethouderspost te vervullen. Voor de verkiezingen in 2018 was Van Eijk ruim 9 jaar gemeenteraadslid voor de VVD.

Fractievoorzitter Robin Kersbergen: “Met de voordracht van Gerrit van Eijk kiezen we voor een bestendiging van de uitvoering van het raadsakkoord. De fractie heeft er alle vertrouwen in dat Gerrit met zijn lokale kennis en ervaring de juiste man op de juiste plaats is, en we zijn hem erkentelijk voor zijn inzet.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp