BOV zegeltjesactie

Bodegraven-Reeuwijk – Aanstaande maandag 6 december vindt de eerste trekking plaats van de BOV spaarzegelactie. Ook dit jaar is het prijzenpakket groot dankzij de medewerking van veel BOV winkeliers. Zorg daarom voor tijdige inlevering van volle spaarkaarten. Dan is de kans op een prijs het grootst.

Er zijn maar weinig spaaracties die zo’n grote populariteit kennen als de BOV spaarzegelactie. Elk jaar worden vele honderden spaarkaarten ingeleverd. Volle spaarkaarten kunnen worden gedeponeerd in de speciale BOV bussen. Deze staan in winkelcentrum Broekvelden, Winkelcentrum Raadhuisplein en Oud Bodegraafseweg 23 bij Albert Heijn.

Met een volle spaarkaart (50 spaarzegels) is er kans op prijzen in de vorm van BOV cadeaubonnen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 1.000,=! Naast de prijzen van € 50,= en € 100,= zijn er nu ook verrassingspakketten. Dankzij de inbreng van BOV winkeliers zijn er tenminste 50 prijzen te winnen!

De verrassing wordt nog groter, omdat wel de prijswinnaars worden bekendgemaakt, maar nog niet welke prijs zij hebben gewonnen. Alle prijzen worden uitgereikt op zaterdag 15 januari 2022 om 16.00 uur bij PuntKomma. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht via de gegevens die op de spaarkaart zijn ingevuld.

Hoe meer spaarkaarten worden ingeleverd, hoe groter de kans op een prijs. Vraag daarom bij alle aankopen om BOV spaarzegels. Alles wat u wilt weten over deze actie is te vinden op http://www.bov-bodegraven.nl/zegelactie/ . Hier worden ook de namen van de prijswinnaars bekend gemaakt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter