Bierbrouwerij De Molen pakt zilver bij de Brussel Beer Challenge

Bodegraven – Bierbrouwerij de Molen is onderscheiden met een zilveren medaille voor een van hun bieren: Hel & Verdoemenis. De prijs werd uitgerekt tijdens de Brussel Beer Challenge. Een internationale jaarlijkse competitie tussen professionele bierbrouwers vanuit alle hoeken van de wereld.

In een reactie op facebook laat de bierbrouwerij weten vereerd te zijn met de tweede prijs. Nadrukkelijk voegen ze er aan toe dat in tegenstelling tot wat de naam van het biertje doet vermoeden, het geen aankondiging is van het einde der tijden. Als geen ander weet De Molen iedere keer een uniek bier te brouwen en dit te tillen naar het niveau van fijnproevers, zonder daarbij de essentie van bier te verliezen. Zo zit het winnende bier vol met smaken geroosterde mouten, koffie en donkere chocolade.

Tijdens het drie dagen durende Brussel Beer Challenge beoordeeld een panel van 100 bierbrouwers afkomstig uit de hele wereld zo’n 1800 bieren. In ieder categorie wordt er een gouden, zilveren en bronzen medaille uitgereikt, bedoelt als kwaliteitslabel voor de bierliefhebber die op zoek is naar een kwalitatief goed bier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp