Leon Prijs geïnstalleerd als commissielid D66

Bodegraven-Reeuwijk – Op 24 november is Leon Prijs door burgemeester Van Heijningen beëdigd als commissielid voor D66. Hij zal zich gaan inzetten in de commissie Bestuur en Financiën. Daarnaast is hij kandidaat raadslid voor de partij.

Leon is 40 jaar oud. Hij woont met zijn vrouw en kind in Bodegraven.

Op de vraag waarom hij actief is en zich kandidaat stelt voor D66 zegt hij: “ dingen kunnen beter in de gemeente. D66 is daarvoor volgens mij de ideale partij. De ideeën van de partij sluiten naadloos aan bij mijn idealen en dat vind ik bijzonder. Dus na jaren mijn bijdrage in het stemhokje te hebben geleverd, wil ik nu zelf aan de slag en op het stemformulier staan. Ik denk namelijk dat ik een wezenlijke bijdrage kan leveren, met name op dossiers die me aan het hart gaan, zoals onderwijs. Met een goed, gelijkwaardig onderwijs voor iedereen maken we de maatschappij beter.”

Als nu commissielid en na de verkiezingen als raadslid wil Leon ook een positieve invloed te hebben op financiële gezondheid van de gemeente. “Vanuit mijn economische en fiscale achtergrond heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van financiële vraagstukken. Ik wil graag zorgen dat de belastingen en andere bijdrages van onze inwoners rechtvaardig en geloofwaardig geheven en besteed worden.”

Leon staat hoog op de lijst van de partij. Hij staat op de derde plaats en maakt daarmee een goede kans op een plaats in de raad. De overige kandidaten zijn, op de lijsttrekster Elly de Vries na, nog niet bekend gemaakt. Desgevraagd zegt zij “We hebben echt een fantastische club mensen die voor ons, namens D66, aan de slag willen in de gemeente. In de komende weken kunnen we meer bekend maken over wie dat zijn. We hebben met z’n allen ontzettend veel zin in de verkiezingen en met Leon en de andere kandidaten gaan we met D66 voor de winst!”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp