Evertshuis annuleert alle avondactiviteiten

Bodegraven – In verband met de aangescherpte coronamaatregelen sluit het EVERTSHUIS vanaf ZONDAG 28 NOVEMBER om 17.00 uur. Anderhalve meter afstand houden is in alle ruimtes en zalen verplicht. ALLE AVONDACTIVITEITEN zijn GEANNULEERD tussen 28 nov en 18 dec.

Voor geannuleerde voorstellingen en films zal worden gezocht naar een vervangende datum inden mogelijk. Per email worden bezoekers hiervan op de hoogte gebracht. Mocht er een voorstelling of film overdag plaatsvinden, dan is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht in de theaterzaal voor iedereen vanaf 13 jaar*. Het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte / hal/ gangen van het Evertshuis is ook verplicht. Het mag alleen af als je zit. Wij volgen hiermee de landelijke richtlijnen voor theaters en schouwburgen.

*Een coronatoegangsbewijs krijg je door een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app. Bij de ingang van het theater controleren we de QR-code uit de app. 

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER>>

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp