‘Leefstijl en gezondheid’ in gesprek over geweld tegen vrouwen en meisjes

Bodegraven-Reeuwijk – Vrijdag 26 november is het weer tijd voor ‘Leefstijl en Gezondheid’. Het sprankelende radioprogramma van RTW FM en EditieGroeneHart.nl. Over alles wat te maken heeft met een gezond en gelukkig leven en dat in de breedste zin van het woord. Dit keer staat de uitzending onder meer in het teken van Orange the World, de internationale campagne over geweld tegen vrouwen en meisjes

Komt in het eerste uur Drs. Sylvia van de Krol langs. Zij is pleegouder via pleegouderbureau Horizon in Alphen aan den Rijn en komt vertellen wat dit inhoudt.  Natuurlijk is Caroline Hertog, het gezicht van Budgetcoach Waddinxveen, er ook weer bij. Vanaf 12.40 uur geeft zij tips hoe je budgetslim cadeaus kunt kopen voor de komende feestdagen. Het tweede uur schuiven Martin Oost, wijkagent in Bodegraven-Reeuwijk samen met Joanne ten Voorde van het Centrum van Jeugd en Gezin aan om te praten over huiselijk geweld. Huiselijk geweld komt helaas nog vaak voor, maar wat zijn de signalen en vooral wat doe je eraan.

Leefstijl en gezondheid zijn te beluisteren en te bekijken via de website www.rtw.nl  in de ether op 105.8 en via DAB+, 7B, lokaal 47.

Samenstelling: Claire van der Gaag, Presentatie: Willy Klomp en Annemarie Visser

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp