Remco Tijssen lijsttrekker van Burgerbelangen Bodegraven Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Burgerbelangen Bodegraven Reeuwijk hebben de leden unaniem hun steun uitgesproken voor Remco Tijssen. Tijssen draait reeds geruime tijd mee in de lokale politiek en is al raadslid sinds 2014. Henri Blijleven noemt Tijssen een logische keuze. “Remco is een zeer kundig en zeer betrouwbaar raadslid is. We zetten hem met trots op 1. Hij kent zijn dossiers en overtuigt op kennis van zaken. Duidelijk en eerlijk, kwaliteiten die belangrijk zijn in de lokale politiek.”

Remco Tijssen: “Ik heb mij met volle overtuiging kandidaat gesteld voor het leiderschap van deze mooie partij. De laatste vier jaar in de oppositie hebben mij meer politieke scherpte gegeven. Natuurlijk gaan we weer voor een plek in het college maar wel met de belofte dat we gaan zorgen voor een frisse wind aan de bestuurstafel.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp