Nieuwe commissieleden ChristenUnie

Bodegraven-Reeuwijk – Woensdag 24 november a.s. zal de fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad worden versterkt met 2 nieuwe commissieleden. Johan Langelaar uit Reeuwijk-Tempel en Tom Kalkman uit Bodegraven.

Johan  Langelaar uit Reeuwijk-Tempel zal zich gaan bezighouden met alles wat in het sociale domein langs gaat komen. Hij zal dus de commissie Samenleving gaan bemensen.  Johan is 61 jaar, gehuwd, heeft kinderen en een kleinkind. Hij hecht aan samenwerking, het zoeken van verbinding en wil zich inzetten voor de kwaliteit van onze plaatselijke samenleving. 

Johan Langelaar

Tom Kalkman uit Bodegraven zal de ruimtelijke ordening en openbare ruimte als zijn terrein gaan beschouwen. Hij wordt straks lid van de commissie Ruimte. Tom is 64 jaar, is getrouwd en heeft 5 kinderen en 11 kleinkinderen. In het dagelijks leven werkt hij als leidinggevende bij een Werktuigbouwkundig Ingenieursbureau. 

Tom Kalkman

De fractie van de ChristenUnie geeft aan blij en dankbaar te zijn. dat deze twee betrokken mensen zich voor de fractie, de samenleving en de gemeente willen gaan inzetten.  

De installatie is op woensdagavond te volgend via de link van de gemeente: https://bodegraven-reeuwijk.parlaeus.nl/user/menu/tab=1

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter