Kunstzinnige samenwerking voor een mooie toegang van Reeuwijk-Brug!

Reeuwijk-Brug Het dorp kom je vanuit het Noorden binnenrijden via de twee viaducten van de A12. Vooral velen uit de richting Bodegraven komen via de Oud-Reeuwijkseweg naar bijv. Landal Greenparck. We zien onder beide viaducten veel uitingen van jongeren, die graag met een spuitbus willen laten zien dat zij er waren. Als die daar zomaar “opgespoten” worden, storen veel mensen zich daaraan. Het woord Graffiti heeft een negatieve indruk. 

DAAROM… willen wij  de wanden van het viaduct opknappen. Maar graag MET de jongeren! 

Samen met het jongerencentrum De Zon, SAM en een aantal kunstenaars willen we graag met een groep jongeren een ontwerp maken en uitvoeren voor een wandvullend street-art/graffiti schilderwerk op de wand aan de Oud-Reeuwijkseweg. We zijn op zoek naar jongeren uit alle dorpen binnen onze gemeente, die interesse hebben om aan dit project voor uitvoering in voorjaar 2022. 

GEEF JE OP en je kunt over een paar maanden trots kijken naar een gezamenlijke schildering op een prominente plek waar heel veel mensen langs komen en niet meer over vervuiling zeuren. 

Als dit project slaagt, is er ook nog een viaduct in de Nieuwdorperweg dat opgeknapt kan worden. En een wand van het gebouw Loose End aan de Buitenomweg in Reeuwijk-Brug. 

Voor informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met Renske Koster: renskekoster@hotmail.com 

Wij kijken uit naar een inspirerend project dat veel betrokkenen veel plezier geeft. 

Dorpsteam Reeuwijk-Brug, SAM, De Zon 

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp