Textielinzameling: vrijdag 26 november

Bodegraven-Reeuwijk – Wist u dat we per inwoner ruim 9 kilo textiel per jaar bij het restafval gooien en dat dit wordt verbrand? En wist u dat er 10.000 liter water nodig is om 1 spijkerbroek te maken? Laten we weggegooid textiel als grondstof gebruiken! Aanstaande vrijdag kunt u uw oude textiel daarvoor aan de straat zetten. 

Sympany zamelt het textiel in Bodegraven-Reeuwijk in via textielcontainers. Maar om het u gemakkelijk te maken, haalt Sympany uw oude kleding ook vier keer per jaar huis-aan-huis op. Vrijdag 26 november kunt u uw textiel buiten zetten, waarna het in de loop van de dag opgehaald wordt. 

Sticker
Met het pakketje met reclamefolders heeft u een Sympany-sticker ontvangen. Krijgt u geen reclame in de brievenbus? De Sympany-sticker is ook te downloaden vanaf www.sympany.nl/huis-aan-huis-inzameling. Plak de sticker duidelijk zichtbaar op uw zak met kleding en zet deze vrijdag 26 november voor 9.00 uur aan de straat. 

Vragen
Heeft u vragen over de inzameling, neem dan contact op met Sympany via: 030-656 8743. Meer over Sympany vindt u op hun website  www.sympany.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter