Actie Kerstboom Bodegraven wegens succes herhaald

Bodegraven – Ook dit jaar kun jij in Bodegraven een kerstboom kopen voor het goede doel. Want op 3 en 4 december organiseert Tafelronde 158 Bodegraven wederom een kerstbomenactie op het Raadhuisplein. Net als vorig jaar gaat de opbrengst naar De Oude Zustertuin. Als gevolg van de coronamaatregelen is De Oude Zustertuin behoorlijk wat inkomsten misgelopen. Dit betekent dat ‘de tuin’ extra afhankelijk is van donaties uit ons dorp. Jij kunt daarbij helpen.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat De Oude Zustertuin kan blijven bestaan. Daarom slaan wij ook dit jaar de handen ineen met de Actie Kerstboom Bodegraven. Ook mogen we weer rekenen op bouwmarkt Karwei Bodegraven die de kerstbomen aan ons levert. Bij Actie Kerstboom Bodegraven bestel je de allermooiste Nordmann kerstbomen en dit jaar kun je zelfs kiezen uit 4 verschillende maten.

“Ruim 220 kerstbomen hebben we vorig jaar verkocht en daarvan ging de volledige opbrengst naar De Oude Zustertuin. Dat was een bedrag van maar liefst 3000 euro en dat zouden we dit jaar natuurlijk graag willen overtreffen”, vertelt Tom Smit enthousiast. “Het is supergaaf om te zien dat zoveel mensen De Oude Zustertuin een warm hart toedragen en daarom heel graag bij ons een kerstboom kopen. Ook het enthousiasme van onze groep vrijwilligers is geweldig. We hopen allemaal dat het lekker druk wordt!”

Wil je zelf de mooiste Nordmann kerstboom uitzoeken? Dat kan op het Raadhuisplein op vrijdag 3 december tussen 15:00-20:00 en op zaterdag 4 december tussen 10:00-14:00. Ook kun je een Pre Order plaatsen en je kerstboom laten bezorgen, thuis of op de zaak. Kijk voor meer informatie op www.kerstboombodegraven.nl en koop dit jaar jouw kerstboom in Bodegraven voor het goede doel.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp