Peter van Rooijen & Band

VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

LIEFDE, DOOD & BOB ROSS

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

Het vervolg op Peters eerste, met sterren overladen liedjesprogramma ‘Liefde, dood & zwaartekracht’, dat ook nog werd genomineerd voor de Poelifinario 2019. 

Met ‘Liefde, dood & Bob Ross’ brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een enorm gevarieerd liedjesprogramma. Vol schitterende, idiote en ontroerende songs, waarin Peter melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor en zowel muzikaal als tekstueel steeds verrast. Recht voor z’n raap en toch poëtisch. Country, pop, r&b, suffe cabaretliedjes, ze komen allemaal voorbij, want Peter verveelt zich snel. Hij zingt over het milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Amerikaanse schilder, die (in tegenstelling tot Peter) nul pretenties had en hij was ook nog eens (helemáál in tegenstelling tot Peter) altijd goed gehumeurd. Laat uw oordoppen thuis en neem uzelf mee.

Met Peter van Rooijen
Band o.a. Anne Punt, Yordi Petit, Bram van den Brekel
Regie Dick Hauser

Peter van Rooijen is lid van theatergezelschap Circus Treurdier (TreurTeeVee) en onderdeel van het cabaretteam van Spijkers met Koppen.

VR 26 NOV 2021
20:30 UUR

KLEINE ZAAL Goudse Schouwburg
MUZIEK

PAUZE: NEE
VERWACHTE EINDTIJD: 21:45 UUR

€ 22.50

Meer informatie: https://getaticket.nl/gouda/bestellen/s1111

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp