Film ‘the last right’ met Michiel Huisman in de hoofdrol

Bodegraven – Een geestige en hartverwarmende film waarin twee broers nader tot elkaar komen. De Nederlandse acteur Michiel Huisman, o.a. bekend van ‘Game of Thrones’, speelt de succesvolle advocaat Daniel Murphy. Op vrijdagavond 26 november is deze roadmovie te zien in het Evertshuis. Er zijn nog kaartjes!

Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit New York terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie (Colm Meany).

‘The Last Right’ is een hartverwarmende roadmovie, met veel humor, goed acteerwerk en een ecologisch verantwoorde kartonnen kist mét parkietenmotief. De film begint om 20.30 uur, kaarten kosten 10,00 inclusief drankje. Bij de ingang wordt uw coronatoegangsbewijs gecontroleerd. De horeca sluit om 20:00 uur, drankje mag mee in de zaal. Voor meer informatie en het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl/the-last-right

PRAKTISCHE INFORMATIE:

The Last Right

VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

FILM / HUMOR

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 10,00 met drankje*

DUUR 106 minuten

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

(*met coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp