Aanleg glasvezel in Reeuwijk-Brug van start

Reeuwijk-Brug – DELTA Fiber Netwerk gaat binnenkort van start met de aanleg van glasvezel. DELTA Fiber geeft aan dat er in Reeuwijk-Brug dermate veel animo voor glasvezel is, dat zij nu zoveel mogelijk woningen gaan voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ook inwoners van Reeuwijk-Brug die zich tijdens de campagne nog niet aangemeld hebben voor een glasvezelabonnement worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier is elke woning voorbereid op de toekomst. Bovendien blijft de overlast beperkt als we in één keer alle woningen aansluiten op het glasvezelnetwerk. De straat hoeft dan maar één keer ‘open’.

Start van aanleg glasvezel
Medio Q1 2022 start de aannemer met de bouwwerkzaamheden in Reeuwijk-Brug. Dit begint met een schouwer van de aannemer die langs de woningen gaat om te kijken waar de aansluiting in de woning mag worden geplaatst. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. De aansluiting is kosteloos en verplicht inwoners tot niets.

Nog geen abonnement? Aanmelden is nog steeds mogelijk!
Tot 6 december 2021 krijgen inwoners van Reeuwijk-Brug de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden zonder aansluitkosten. Ook het scherpe welkomstaanbod bij de providers geldt tot 6 december. Aanmelden kan via lokale verkopers, gavoorglasvezel.nl of website van telecomaanbieders Caiway, DELTA, Kliksafe, Online.nl of Helden van Nu. Door het invullen van hun postcode vinden inwoners van Reeuwijk-Brug alle informatie over de telecomaanbieders op hun adres en de diverse pakketten voor tv, internet en/of bellen.

Michiel Admiraal, Director Business Development Delta Fiber Netwerk:
“We zijn blij dat we Reeuwijk-Brug kunnen feliciteren met de komst van glasvezel. Mensen ervaren nu hoe belangrijk stabiel en snel internet is. Omdat we zoveel enthousiasme hebben ervaren in Reeuwijk-Brug, hebben we besloten alle beoogde woningen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.”

“Met de aanleg van glasvezel krijgt Reeuwijk-Brug die goede infrastructuur, die het mogelijk maakt dat we in de toekomst wonen, werken en de zorg meer digitaal maken” zegt Konrad van Wijngaarden. “Juist in deze tijd merken we hoe belangrijk het is om over een goede verbinding te beschikken om te kunnen thuiswerken, onderwijs te volgen of sociale contacten te onderhouden.”

Website met meer informatie over glasvezel in Reeuwijk-Brug
Benieuwd hoe de aanleg in zijn werk gaat? Kijk op gavoorglasvezel.nl voor meer informatie en het laatste aanlegnieuws.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp