Rohda’76 ontbeert scorend vermogen

Bodegraven – ,,We komen inderdaad moeilijk tot scoren,’’ concludeerde Arjen Linstra na afloop van de uitwedstrijd bij SCH’44, de nummer twee van de ranglijst. De Rohda’76-coach zag zijn elftal niet alleen met 2-0 verliezen, maar ook voor de derde wedstrijd op rij geen doelpunt maken. Op hekkensluiter Alphense Boys na, is Rohda’76 de minst scorende ploeg in de vierde klas B.

Pim de Visser (10) schiet op de paal. Foto Don van der Meer.

,,Toch speelden we voor de rust best een aardige pot. We probeerden daar waar mogelijk hoog druk te zetten en daar had SCH’44 het soms best lastig mee,’’ signaleerde Linstra. De Bodegravers hadden zelfs pech toen een bal van Pim de Visser op de paal belandde.

Na de wissel van speelhelft gaven de individuele kwaliteiten en ervaring aan de kant van de thuisclub de doorslag. Direct na rust viel de 1-0 voor de ploeg uit Harmelen en na ruim een uur moest doelman Maico du Chatinier opnieuw capituleren: 2-0. ,,De tweede helft was ons spel minder en verlies je terecht,’’ meende Linstra.

8-8-8
Rohda’76 bezet momenteel de achtste plaats met acht punten uit acht wedstrijden. Voor komende zaterdag 27 november staat er een cruciaal duel op het programma. Dan komt zustervereniging Bodegraven naar De Broekvelden. Van die ploeg wist Rohda’76 in competitieverband nog nooit te winnen. De derby begint om 14.30 uur. Helaas zonder publiek.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp