Zaterdag komt Sinterklaas aan in het centrum van Bodegraven

Bodegraven – Op zaterdag 20 november is er toch een Sinterklaasintocht in Bodegraven. Vier moeders hebben het feest georganiseerd. De BOV kreeg het niet voor elkaar omdat er geen vergunning kon worden afgegeven door de gemeente door de toen geldende coronaregels, maar ineens was er wel toestemming voor een intocht. Voor de BOV was het te laat om het te organiseren maar vier moeders dachten daar anders over en zijn de intocht gaan organiseren. Om 14.00 uur zijn de eerste pieten te zien in de Kerstraat, op het Raadhuisplein is muziek en om 14.15 uur zal Sinterklaas er zijn. Elke piet heeft iets leuks of lekkers bij zich. Er komt een snoeppiet, ballonpiet, pepernotenpiet, muziekpiet, en kleurplaatpiet! 

Er zijn op de dag van de intocht veel verschillende themapieten die vooral in de Kerkstraat staan. Er zijn onder meer fruitpieten, een lichtjespiet en dus zelfs een weggeefpiet. Daar in de Kerkstraat kan je de kleurplaat, die ook in de krant heeft gestaan, inleveren.  

Mede door schenkingen van inwoners en medewerking van het bedrijfsleven en hulp van het Rode Kruis kan het feest doorgaan. De Versluys Groep zorgt voor de verkeersveiligheid. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp