Samen Sportplezier zoekt sporters

Bodegraven-Reeuwijk – Zoals betrokken vader én trainer Marcel Kersseboom zelf zegt: “Samen Sportplezier is een heerlijk wekelijks uurtje op de zaterdag om te sporten voor kinderen tussen de 8-14 jaar. Deze sportgroep is voor kinderen die (het idee hebben) om wat voor reden dan ook niet mee kunnen in de reguliere sport”. Hierbij kan gedacht worden aan: lichamelijke beperking, autisme of taaislijmziekte.

Vorig jaar is Samen Sportplezier gestart op een buitenlocatie, maar overwinteren momenteel in een gymzaal. Iedere zaterdag zijn ze te vinden in de gymzaal van Nieuwerbrug (adres: Schoolstraat 2a), van 10.00 tot 11.00 uur. De kinderen kunnen zo toch lekker in beweging zijn met verschillende spellen. “Ben of ken jij iemand die graag met ons mee zou willen doen?! Laat het ons weten, we komen graag met je in contact. Er kunnen namelijk altijd nieuwe beweegfanatiekelingen bij!” zegt Marcel vol enthousiasme.

“Wij zouden het ook erg leuk vinden als verschillende sportverenigingen in de buurt een clinic willen geven en zo ook voor hen een sportaanbod te creëren binnen hun sportvereniging.”

Net zo enthousiast geworden als Marcel? Neem gerust contact op met samensportplezier@gmail.nl of buurtsportcoach@senw-br.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp