Cowboy Billie Boem en Sinterklaas in het Evertshuis

Bodegraven-Reeuwijk – Op zaterdag 4 december speelt Cowboy Billie Boem de superleuke familievoorstelling ‘Cowboy Billie en Sinterklaas’ in de theaterzaal van het Evertshuis. Cowboy Billie is bekend in heel Nederland van zijn vele vrolijke kinderliedjes. Hij kent de Sint al jaren en in de periode dat de goedheiligman in Nederland is, komt Sint altijd even bij Cowboy Billie op bezoek. Een “ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!
 

Beeld: Cowboy Billie Boem
 

Het liefst spreken Cowboy Billie en Sint af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting. Samen zorgen ze elk jaar weer voor een gezellige middag, waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien misschien wel pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van. 
 

Als Sint afscheid heeft genomen van zijn vriend, blijft hij vaak nog even achter om met de kinderen te kletsen. ‘Cowboy Billie Boem en Sinterklaas’ is een interactieve voorstelling, gevolgd door een vrolijke nazit waarin Sinterklaas en de Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. 

De voorstelling begint om 15.30 uur en duurt een uur. Kaarten kosten 10,00 per persoon. Voor meer informatie en het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl/cowboy-billie-boem-en-sinterklaas  


Een coronatoegangsbewijs is voor (o)pa’s, (o)ma’s en kinderen vanaf 13 jaar verplicht. Veel plezier!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas

ZATERDAG 4 DECEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (3+)

AANVANG 15:30 uur – EINDE 16:30 uur

ENTREE € 10,00

(*met coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp