Zo lenig worden als een Pietje, doe mee aan Pietengym!

Bodegraven-Reeuwijk – Sinterklaas is weer in het land! Buurtsportcoach Dennis: ,,Natuurlijk krijgt hij alle hulp van zijn pieten, maar toch zijn wij op zoek naar extra hulppietjes. Wel willen we graag testen welke pietjes hier voor geschikt zijn! Daarom hebben wij de hulp ingeschakeld van gymnastiekverenigingen Reflex en Heres! Ga jij de uitdaging aan en laat je ons zien dat jij een goede hulppiet kan zijn?! In Bodegraven is de eerste pietengym op zaterdag 27 november, gegeven door Heres. En in Reeuwijk-Brug geeft Reflex de pietengym op woensdag 1 en vrijdag 3 december.

,,De pietengym is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk! Op onze website is de kleurplaat (in de poster) te vinden, dat is ook gelijk jouw toegangsbewijs! Dus kleur de tekening zo mooi mogelijk in en neem hem mee!” zegt buurtsportcoach Lisette. Let op: er is een maximumaantal deelnemers beschikbaar, dus vol is vol! Onze website: www.senw-br.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp