Ondertussen in de Molen, Willem Zuyderduyn te gast in De Burgerlobby

Bodegraven-Reeuwijk – In maart 2022 gaan we ook in Bodegraven-Reeuwijk naar de stembus om een nieuwe lokale volksvertegenwoordiging te kiezen. De campagnes beginnen ook hier langzaam op stoom te komen. Lijsttrekkers worden gekozen, lijsten bekend gemaakt, programma’s geschreven en we hebben zomaar twee nieuwkomers in de politieke arena.

Ondertussen in de Molen ondervraagt Willem IJdo de komende maanden de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen in de podcast De Burgerlobby. Gedegen voorbereid, scherp, soms vilein, maar altijd rechtvaardig. De aftrap wordt genomen door Willem Zuyderduyn. Geen onbekende op het gemeentelijk politieke toneel, maar maakte – na zijn afscheid van de VVD – een doorstart met Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk. Hebben we hier te maken met een VVD 2.0 of het tegendeel. Hoe denkt hij over veiligheid, de Reeuwijkse Plassen, wat is de overeenkomst tussen Katwijk en Bodegraven en hoe zit het met het verband tussen visie en geld? Het komt allemaal aan bod in deze aflevering van de Burgerlobby.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp