LichtKunstGouda 2021 gaat niet door!

Gouda – Helaas heeft het bestuur van Firma Van Drie en de werkgroep moeten besluiten om LichtKunstGouda 2021 – ‘Toen was er Licht!’ af te gelasten. Gezien de aangescherpte maatregelen en de voortdurende onzekere corona situatie is het niet mogelijk om de 9e editie van de lichtkunstroute die van 10 t/m 26 december zou plaats vinden, te organiseren.

Het is bijzonder spijtig, omdat Lichtkunst vorig jaar ook geen doorgang kon vinden en er nu een mooi programma klaar stond: 8 lichtkunstwerken van 8 kunstenaars op 5 nieuwe locaties in de binnenstad van Gouda, waaronder 4 historische kerkgebouwen. Er is veel energie en tijd van de organisatie en andere betrokkenen in gaan zitten. 

Het bestuur van Firma Van Drie bedankt de werkgroep en met name curator André Groeneveld voor hun inzet en allen die zich hadden aangemeld als surveillant of op andere wijze medewerking hebben verleend.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp