Uw energierekening verlagen en uw wooncomfort verhogen?

Bodegraven-Reeuwijk – Gemeente Bodegraven-Reeuwijk helpt u graag bij het verlagen van uw energielasten en verhogen van uw wooncomfort. Daarom organiseert de gemeente samen met ‘Winst uit je Woning’ een inkoopactie voor verschillende isolatiemaatregelen en zonnepanelen.

Het isoleren van uw woning en het installeren van zonnepanelen verlaagt uw energierekening. Daarnaast verhoogt isolatie het wooncomfort doordat het warmte binnenhoudt en kou buiten. Een belangrijk voordeel nu de winter voor de deur staat!

Hoe gaat de inkoopactie in zijn werk?
‘Winst uit je woning’ is een landelijke organisatie die al 10 jaar lang inkoopacties voor energiebesparende maatregelen organiseert. Samen met hen regelt de gemeente deze actie. Door mee te doen aan de inkoopactie kunt u bij betrouwbare aannemers voor een marktconforme prijs een offerte aanvragen. Het aanbieden van goede voorwaarden en scherpe prijzen is mogelijk omdat een grote groep huiseigenaren gezamenlijk energiebesparende maatregelen inkoopt, zoals HR++-glas, hybride warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast zijn er verschillende subsidieregelingen beschikbaar, Winst uit je Woning kan u hiermee ook helpen.

Wilt u ook meedoen? Inschrijven kan tot en met 31 december 2021 via www.winstuitjewoning.nl. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail vrijblijvende offertes op maat. Ruim 400 dorpsgenoten zijn u al voorgegaan!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter