‘Zorg voor de ziel’ maandag 22 november 20:00u in De Ark te Reeuwijk

Inspelen lezingen in de Ark.

Reeuwijk – Dr. Arjan Plaisier, oud-Scriba van de Protestanse Kerk van Nederland, heeft zich verdiept in christelijke spiritualiteit  en mystiek. Hij  is o.a. een kenner van Blaise Pascal, die niet alleen wiskundige was maar ook kerkhervormer. Zijn boek ‘Zorg voor de ziel’ gaat over spiritueel leven vanuit de christelijke traditie. 

Is de ziel terug van weggeweest? Feit is dat in deze tijden waarin het bezield verband ontbreekt, veel mensen zoeken naar een vorm van spiritualiteit. Opvallend genoeg doen christelijk geloof en kerk daarin veelal niet mee. De christelijke traditie is echter bij uitstek spiritueel. Hier zijn onuitputtelijke bronnen te vinden voor hoofd en hart. Dit boek is bestemd voor ieder – binnen en buiten de kerk – die de zorg voor de eigen ziel serieus wil nemen en behoefte heeft aan verdieping en verbreding.

Let op: deze lezing is op maandag! Laat u inspireren. 
Wees welkom in De Ark van Reeuwijk.

Tijd: 20.00-22.00 uur    
Entree: € 5,-
Locatie: De Ark, ’t Kerkestuk 1, 2811 BC Reeuwijk

Namens de commissie ZinSpelen,
Albert-Jan Wagensveld

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp