Najaarsconcert Oefening Baart Kunst Driebruggen

Driebruggen – Op zaterdagavond 20 november geeft Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen haar Najaarsconcert. Onder leiding van dirigent Mark van Mil spelen zij weer fraaie nummers zoals onder andere Postludium voor Fanfare, Radio Oranje Medley, Oregon, Knoxville-1800  en To my Country van Bernard Zweers. Ook zal het opleidingsorkest o.l.v. onze nieuwe Jeugdorkest dirigent Frank Ohm mooie stukken ten gehore brengen. Zij spelen o.a. From Russia with Love, Yello Mountains en Hymne a la Nuit.  De saxofoongroep o.l.v. Frank Ohm en de slagwerkgroep o.l.v. Gerda Tuinstra zullen ook van zich laten horen. 

U bent van harte welkom op deze wat weer een mooie avond belooft te worden.  

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Concertbezoekers van 13 jaar en ouder hebben voor toegang tot onze concerten een geldig QR-code van het coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs nodig. 

Het concert vindt plaats in de PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24 te Waarder. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open. 

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst ziet er naar uit u op dit concert te mogen begroeten! 

www.obkdriebruggen.com  of like ons op Facebook 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp