Laat uw auto wassen voor het goede doel!

Alphen a/d Rijn Op 20 november aanstaande gaan de leerlingen van het Scala College auto’s wassen voor het goede doel. De actie is opgezet door de Interact club van de school met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor Gezinshuis Spinning Wheel uit Alphen aan den Rijn.

De actie vindt plaats in het centrum van Alphen op de parkeerplaats van de Bonifaciuskerk, Paradijslaan 7. De uitgezette autowasstraat is open van 9.00 ‘s ochtends tot 17.00 ‘s middags. Iedereen kan zijn of haar auto komen laten wassen tegen een vrijwillige bijdrage.

Het goede doel, Gezinshuis Spinning Wheel, neemt kinderen op die om verschillende redenen (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. De leerlingen hebben dit doel gekozen omdat ze vinden dat al hun leeftijdsgenoten een goed thuis verdienen en ze willen zich hier graag hard voor inzetten. Met de opbrengsten kan het gezinshuis de tuin opknappen en aan de slag gaan met de slaapkamers van de kinderen, zodat iedereen zijn eigen fijne plek in huis kan creëren.

Interact Scala College bestaat uit betrokken leerlingen van het Scala College die geheel belangeloos maatschappelijke projecten bedenken en organiseren om geld op te halen voor goede doelen. Zij worden daarbij ondersteund door Rotary, een serviceclub die lokale en internationale fundraising projecten opzet. Voor leerlingen een unieke kans om iets terug te geven aan de maatschappij in combinatie met het ontwikkelen van vaardigheden zoals leren plannen en organiseren.

De Interacters verheugen zich op de autowas actie en hopen veel bolides op zaterdag 20 november weer spik en span te mogen maken. Kom dus vooral langs, dan zorgen wij ervoor dat u met een glimmende wagen weer naar huis gaat!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp