Dikkie Dik en de taart in het Evertshuis

Bodegraven-Reeuwijk – Woensdagmiddag 17 november komt ‘Dikkie Dik’ naar het Evertshuis. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Wees er vlug bij, er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. 

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik? 

‘Dikkie Dik en de taart’ is een sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over de bekende rode kater Dikkie Dik. De voorstelling begint om 15.30 uur en duurt ongeveer 35 minuten. Kaarten kosten € 7,50 per stuk. Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl Een coronatoegangsbewijs is voor (o)pa’s, (o)ma’s en kinderen vanaf 13 jaar verplicht. 

PRAKTISCHE INFORMATIE: 
Dikkie Dik en de Taart – Joes Boonen 

WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021 

JEUGD & FAMILIE (2+) 

AANVANG 15:30 uur 

ENTREE € 7,50* 

DUUR: 35 minuten 

(*met coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar) 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp