Promising Voices voor de 25e keer in Dorpskerk Bodegraven

Christmas makes everything new!

Bodegraven Promising Voices organiseert op 18 december 2021 voor de 25e keer de Volkskerstzang in de Dorpskerk in Bodegraven. Het thema voor deze kerstzang is veelbelovend.

Na een tijd waarin veel te weinig samen kon worden gezongen, is het koor verheugd om bij dit jubileumconcert te mogen zingen dat Kerst alles nieuw maakt. Dit jaar is het de 25e keer dat de Volkskerstzang wordt georganiseerd. Vanwege dit jubileum worden de solo’s gezongen door Suzanne van der Velde, Ariën Vink en Miranda de Vlieger. Er zijn drie uitvoeringen op zaterdag 18 december a.s. om 16.00 uur, 19:00 uur en 21:00 uur. De zang wordt begeleid door vele muzikanten o.l.v. Leon van Veen. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo en er zal ook traditionele samenzang zijn.

Jubileum
Promising Voices telt nu ongeveer 65 leden. Wekelijks wordt er op dinsdagavond geoefend o.l.v. Leon van Veen, die al meer dan 20 jaar de dirigent is van het koor dat op 12 januari 1994 is opgericht. De eerste Volkskerstzang werd opgevoerd in 1996. Jaarlijks wordt zo’n 7 keer medewerking verleend tijdens kerkdiensten en soms in verzorgingshuizen.

Dankbaar
Terugkijkend op de voorbije 25 jaar is er veel dankbaarheid. Na al die jaren is het bijzonder om nog steeds met een groot aantal leden te mogen zingen.

Promising Voices verwelkomt iedereen graag op 18 december a.s. bij één van de concerten. Kaarten zijn verkrijgbaar á  €7,50 via www.Zingenindekerk.nl . Voor de middaguitvoering zijn de kaarten voor kinderen t/m 12 jaar €5,- Het bedrag wordt pas afgeschreven als het evenement daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Het koor hanteert de op dat moment geldende regels van het RIVM. Zoals het er nu uitziet zal er een QR-code check moeten plaatsvinden bij de ingang.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter