Italiaanse Kerst met harpiste Lavinia Meijer en Ciconia Consort

Reeuwijk-Brug – Op vrijdag 26 november om 20.15 uur presenteert het 20 musici tellende strijkorkest Ciconia Consort samen met harpiste Lavinia Meijer in De Brug een concert in Italiaanse sferen. Bekende en geliefde stukken zoals het intermezzo uit Cavalleria Rusticana en het kerstconcert van Corelli worden afgewisseld met vertellingen door dirigent Dick van Gasteren over eeuwenoude Italiaanse muzikale kersttradities. Lavinia Meijer treedt niet alleen op als soliste maar zal ook een paar prachtige harppartijen in het orkest vertolken.

Jammer genoeg is het concert uitverkocht. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen aan kassareeuwijkklassiek@outlook.com Mochten er kaarten terugkomen dan krijgt u bericht.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter