Vintage Fair Brocante Beurs 13 november

Gouda Op zoek naar mooie dameskleding voor de decembermaand, kerstspullen of cadeautjes voor 5 december? Breng dan een bezoek aan de Vintage Fair Brocante Beurs van Zonta Club Gouda. Nieuwe en gedragen dameskleding, schoenen, sieraden, sjaals, schilderijen, handtassen, skikleding, brocante… allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Iedereen kan er iets van haar gading vinden. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.Op zaterdag 13 november kun je tussen 11.00 en 16.00 uur je slag slaan. Adres: Kampenringweg 7 in Gouda (achter de Sligro).

Yvonne Stoevelaar, voorzitter van Zonta Club Gouda: “Wij zetten ons al meer dan 20 jaar belangeloos in voor vrouwen. Niet alleen in Gouda, maar wereldwijd. In Gouda ondersteunen we al jaren Tafelvanzeven, een project om vrouwen via hun passie voor koken en gastvrijheid een stap te laten maken op de arbeidsmarkt. Wereldwijd strijdt Zonta tegen kindhuwelijken, voor onderwijs aan meisjes en verlenen we beurzen aan talentvolle meisjes en vrouwen in techniek, ruimtevaart, bedrijfsleven en vrijwilligerswerk.

Van 25 november tot 10 december neemt Zonta deel aan de actie Orange the World, om aandacht te vragen voor de bestrijding van geweld tegen vrouwen. De opbrengst van de Vintage Fair Brocante Beurs komt volledig ten goede aan deze projecten.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter