Het Grote Sinterklaas Hoorspel

Bodegraven-Reeuwijk – EditieGroeneHart.nl komt in samenwerking met RTW FM met het Grote Sinterklaas Hoorspel. Bij Sinterklaas is speculaas, marsepein, chocolademelk en heel veel gezelligheid en daarbij hoort wat betreft beide lokale omroepen ook een gezellig ouderwets hoorspel. 

Er zijn drie afleveringen opgenomen die we de komende weken online gaan zetten op de gelijknamige website en facebookpagina van EditieGroeneHart.nl. Daarnaast worden de afleveringen uitgezonden op de radiozender van RTW FM, de lokale omroep van Waddinxveen. Het zijn korte luisterverhaaltjes over Sinterklaas en Piet. Helemaal gemaakt zoals vroeger hoorspelen werden geproduceerd.

‘Het is enorm leuk om samen als lokale omroepen mooie programma’s te ontwikkelen’, geven beide omroepen aan. RTW FM is heeft een enorm populaire radiozender, niet alleen in Waddinxveen, maar ook in de regio en dankzij DAB+ te luisteren in bijna heel Zuid-Holland. EditieGroeneHart.nl zendt vooral via de social media’s on demand  ‘televisieprogramma’s uit en heeft inmiddels’, net als Waddinxveen,  een nieuws- en Facebooksite met een groot bereik.  

‘We vullen elkaar perfect aan, aldus beide voorzitters van de omroepen, Willy Klomp (RTW FM) en AnneMarie Visser (EditieGroeneHart.nl). Toen in het bestuur van EditieGroeneHart.nl het idee ontstond om een ouderwets gezellige hoorspelen te maken, haakte Waddinxveen direct aan door het hoorspel op te nemen in de programmering,

Wat er ook gebeurt rondom coronamaatregelen, gezellig thuis met elkaar voor de radio of online luisteren blijft gelukkig wel mogen.

Houdt de websites en facebookpagina’s van beide omroepen in de gaten voor de uitzenddata. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp