18e Reeuwijkse Hout Cross 20 november 2021

Reeuwijk-Brug – Op zaterdag 20 november 2021 is de 18e Reeuwijkse Hout Cross, de cross start om 10.30 en er zijn afstanden van 600 tot 9000 meter. De start is op het strand aan de Surfplas en de route loopt door het Reeuwijkse Hout.

Start en finish
De start en finish van alle afstanden vinden plaats in recreatiegebied ”De Reeuwijkse Hout”. Dit is op 500 meter vanaf de rijksweg A12 (afslag 12).

Parkeren/ kleedgelegenheid/toiletten
In de directe omgeving van het start- en finishgebied is er voldoende parkeergelegenheid. Er is geen omkleedmogelijkheid en geen douche gelegenheid. Toiletten zijn op het wedstrijdterrein aanwezig.

Voorinschrijving
Voor alle afstanden kan er ingeschreven worden via de website. Onder kopje “wedstrijden”. Vooruitbetaling van het inschrijfgeld op rekeningnummer NL49RABO0354931776, t.n.v. Sportclub Reeuwijk, onder vermelding van naam, woonplaats, ingeschreven categorie en eventueel het lidmaatschap nummer van de Atletiekunie. De voorinschrijving sluit op 14 november 2021. Na-inschrijving is mogelijk tot een kwartier voor de start van de betreffende categorie. Deelname is geheel op eigen risico.
Inschrijfgeld voor Pupillen en junioren is € 3,50. Inschrijfgeld voor senioren/masters, estafetteteam en prestatielopers is € 5,00. Bij na-inschrijving wordt € 1,00 extra gerekend.
Voor iedere deelnemer is er na de wedstrijd een speculaaspop.

De Reeuwijkse Hout Cross is onderdeel van de ZHM crosscompetitie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp