Sportloket Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk De Buurtsportcoaches van Stichting Sport en Welzijn blijven zich inzetten voor het creëren van een plek voor informatie én al uw vragen omtrent sport en bewegen. Wellicht heeft u eerder gehoord van het Sportloket.

Wat en voor wie:
Bij het Sportloket kan iedereen terecht voor elke vraag over sport, beweging en leefstijl. Met iedereen, word ook echt bedoeld: IEDEREEN. Niet uitsluitend het individu, de sportorganisatie en de sportvereniging maar ook bedrijven uit verschillende bedrijfstakken en instellingen.
Wil je weten hoe je het bedrijf vitaal kan houden/maken door middel van sport of wil je weten welke beweegmogelijkheden er zijn binnen de gemeente? Wellicht wil je een eigen initiatief starten en heb je hulp nodig? Wanneer het gaat om sport biedt het Sportloket zowel ondersteuning, begeleiding als advies.
Om het voor iedereen toegankelijk te maken, komt het Sportloket naar je toe..

Wanneer:
Elke donderdag is het Sportloket te vinden in één van de dorpskernen binnen de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Samen met het Sportloket kan je op zoek gaan naar het passende antwoord op jouw (beweeg)vraag.

De Buurtsportcoaches hopen je graag te zien!

Kijk voor meer informatie op hun website.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp