Joes & Dikkie Dik in het Evertshuis

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’ is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021

JEUGD & FAMILIE (2+)

AANVANG 15:30 uur

ENTREE € 7,50*

DUUR: 35 minuten

* Een coronatoegangsbewijs is voor (o)pa’s, (o)ma’s en kinderen vanaf 13 jaar verplicht. Deze voorstelling is verplaatst van 19 maart naar 17 november 2021. Jullie tickets blijven gewoon geldig. Ben je verhinderd op deze nieuwe datum of heb je een andere vraag? Mail ons dan even via info@evertshuis.nl

Over Joes
Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen ‘Dikkie Dik en de taart’ en haar nieuwste voorstelling ‘Bang Mannetje’. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Foto: Kim Roufs

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter