Een tribute aan Bob Marley in de Goudse Schouwburg

VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021

ROOTSRIDERS

MARLEY75

20:00 Grote Zaal

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

De Rootsriders, alom geroemd als een van de beste Bob Marley tribute bands ter wereld, bestaan dit jaar alweer 15 jaar. Een mooi moment voor een eerbetoon aan de King of Reggae zoals alleen zij dat kunnen! In 2020 was het namelijk 75 jaar geleden dat Bob Marley is geboren. Reden voor de Rootsriders om terug te komen met een nieuw theaterconcert waarin het beste van Bob Marley wordt gevierd! In een spetterende greatest hits show laten zij zien hoe tijdloos Marley’s muziek nog altijd is. Wie kent de muziek van de populaire reggea-artiest niet? Denk aan songs als ‘I Shot The Sheriff’, ‘Get Up, Stand Up’ en ‘Is This Love’. Alle klassiekers komen voorbij dus dit wordt een show die je als liefhebber van de enige echte King of Reggae zeker niet wilt missen!

Positive vibrations gegarandeerd! 

Meer informaties en tickets vind je hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp